Valitse sivu

Smartius tunnetaan tiimimme erikoisosaamisesta ja syvällisestä asiantuntemuksesta erilaisissa teknologiaan liittyvissä toimeksiannoissa. Osa asiantuntijoistamme on toiminut – ja osa toimii edelleen – sisäisenä lakiresurssina johtavissa teknologiayhtiöissä.

Keskitymme vaativiin ICT- ja teknologiasopimuksiin, pilvipalveluihin, ohjelmistolisensseihin ja ulkoistamissopimuksiin. Meillä on myös laaja kokemus neuvonantajana toimimisesta teknologia-alan yrityskaupoissa sekä asiakkaidemme yksityisyyden ja tietoturvan tukemisessa.

Meidät tunnetaan innovatiivisten oikeudellisten ratkaisujen tarjoajana asiakkaille, jotka kehittävät edistyksellistä teknologiaa. Teknologia-alan asiakkaisiimme lukeutuu start-upeja, kasvuyrityksiä sekä vakiintuneita yrityksiä muun muassa seuraavilla aloilla: IOT, ohjelmisto- ja laitteistokehitys, tietokonenäkö, tekoäly, robotiikka, virtuaalitodellisuus, ICT, terveysteknologia ja palvelut.

”Meidät tunnetaan innovatiivisten oikeudellisten ratkaisujen tarjoajana edistyksellistä teknologiaa kehittäville asiakkaille.”