Valitse sivu

Meillä on syvällistä kokemusta teollisuusyritysten avustamisessa liittyen uusien liiketoimintayksiköiden muodostamiseen sekä liiketoiminnan laajentamiseen, integrointeihin, divestointeihin ja liiketoimintojen optimointiin. Toimimme neuvonantajana asiakkaidemme päivittäiseen liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä vaativissa transaktioissa.

Asiakkaamme hyötyvät kokemuksestamme eri sektoreilta, vahvoista paikallisista yhteyksistämme sekä kansainvälisistä näkökulmistamme. Työskentelemme säännöllisesti osto- ja myyntisopimuksiin, jakelu- ja agentuuriehtoihin, alihankintaan, hankintoihin ja työoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Meillä on myös merkittävää kokemusta riitojen ratkaisusta, mukaan lukien kansainvälinen välimiesmenettely.

Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminta heidän näkökulmastaan. Teemme läheistä yhteistyötä teollisuusasiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että meillä on riittävä kaupallinen tietoisuus heidän liiketoiminnastaan, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen oikeudellisen neuvonannon.

”Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminta heidän näkökulmastaan.”